czskpldeen
Witaj
Użytkownik: Hasło:
Zapamiętaj:
Rejestracja! | Hasło?

Strony: [1]   Do dołu

Autor Wątek: učitel němčiny  (Przeczytany 69043 razy)
učitel němčiny
Gość
« : Maj 03, 2015, 05:11:24 pm »

V Mnichově žiji 33 roků, mám vysokoškolské vzdělání, právě jsem se vrátil z Prahy, kde jsem poslední dva roky vyučoval němčinu na všech úrovních. Na jazykovkách i soukromě. Privátně nabízím to samé i zde. Kdekoliv ve městě, u Vás doma, u mne doma /na konci Leopoldstrasse/ nebo přes skype. Časově kdykoliv, jsem v předčasném důchodu. Pečlivě vysvětlím gramatiku a němčinu Vám zdokonalím, případně od základu naučím. Jednotlivce i malé skupinky, cena za vyučovací hodinu /60 minut/ dohodou.
Jájina Fruhwirtová

« Odpowiedz #1 : Maj 22, 2015, 06:00:06 pm »

Dobrý den,měla bych zájem o gramatiku. Bohužel přes Skype nemohu,mám tady slabý signál a tak se chci optat,pokud by jste dojížděl za mnou?A pokud ano,tak  jaká by byla cena za 1 vyučovací hodinu?Bydlím u Erding / kousek od letiště a tak nevím zda se vám někdo ozval z těchto míst? V případě nějak nás sloučit.? Musím se přiznat,že s časového duvodu nezvládnu dojíždět do Mnichova. Pracuji do 17h a s S-banem i tak na cestu potřebuji 50min do Mnichova.
Děkuji předem za vaši odpověd. Přeji hezký večer a hezký víkend.
S pozdravem
Jarka.
Ivan 81

« Odpowiedz #2 : Czerwiec 04, 2015, 04:06:00 pm »

Dobry den chcel by som sa opytat na peniaze kolko beriete za tu vyucovaciu hodinu,mal by som zaujem
Daniela231

« Odpowiedz #3 : Czerwiec 14, 2015, 10:21:44 am »

Dobrý deň,
Našla som Vás inzerát a chcela by som sa opýtať, či sa dá k Vám chodiť na doučovanie. Mala by som záujem, som začiatočníčka. Zároveň by som sa chcela informovať koľko beriete na hodinu.

Ďakujem a pekný deň,
S pozdravom
                                 Danka
Keith

« Odpowiedz #4 : Lipiec 20, 2015, 03:07:38 pm »

Zdravím.
Mám zájem o doučování NJ, pracuji zejmíéna  v okolí Mnichova, většinou dva měsíce vcelku. Volno mívám nepravidelně v sobotu nebo neděli, dojíždění nečiní problémy. Prosím, můžete se mi ozvat na můj e-mail?
Upřesnili bychom podmínky, nemám na mysli finance, ale spíše čas....
Děkuji Keith

keith[zavináč]centrum.cz
kate007

« Odpowiedz #5 : Sierpień 05, 2015, 09:37:03 am »

Dobry den,

rada by som sa Vas spytala,kolko beriete za hodinu?
Dakujem!

Katarina
Melanie2

« Odpowiedz #6 : Sierpień 05, 2015, 10:42:30 am »

Dobry den, chci se zeptat kolik stoji ta Vaše hodina v případě dojíždění k vám dekuji P.
Berenika30

« Odpowiedz #7 : Sierpień 08, 2015, 10:59:16 pm »

V Mnichově žiji 33 roků, mám vysokoškolské vzdělání, právě jsem se vrátil z Prahy, kde jsem poslední dva roky vyučoval němčinu na všech úrovních. Na jazykovkách i soukromě. Privátně nabízím to samé i zde. Kdekoliv ve městě, u Vás doma, u mne doma /na konci Leopoldstrasse/ nebo přes skype. Časově kdykoliv, jsem v předčasném důchodu. Pečlivě vysvětlím gramatiku a němčinu Vám zdokonalím, případně od základu naučím. Jednotlivce i malé skupinky, cena za vyučovací hodinu /60 minut/ dohodou.

Také bych měla zájem, bydlím v čechách, chci pracovat v Německu. Jaká je cena? jen orientačně..děkuji Berenika
Jitulka5

« Odpowiedz #8 : Sierpień 09, 2015, 11:28:07 pm »

Dobry den schanim pro kamaradku co tady Majka -slovenka vyucuje vecer tak tam to lidem moc nejde nevim proc
verunda3

« Odpowiedz #9 : Styczeń 05, 2016, 03:27:04 pm »

Dobry den,mela bych take zajem o doucovani nemciny...jsem z Mnichova..
Lenke

« Odpowiedz #10 : Styczeń 08, 2016, 11:03:06 pm »

To je dobrý sběr zákazníků ( zákaznic ).   Uśmiech

No a kolik stojí ta hodina ?   Duży uśmiech
Strony: [1]   Do góry

Skocz do:  

Działa na MySQL Działa na PHP Powered by SMF 1.1.20 | SMF © 2006-2009, Simple Machines Prawidłowy XHTML 1.0! Prawidłowy CSS!

Regulamin | Kontakt | © Autostop.pl 2009-2024

Zahnarzt München |

Stránka byla vygenerována za 0.02948 sek. Na databázi bylo odesláno 11 dotazů