czskpldeen
Witaj
Użytkownik: Hasło:
Zapamiętaj:
Rejestracja! | Hasło?

Strony: 1 2 3 [4]   Do dołu

Autor Wątek: predcasne volby 2013  (Przeczytany 300491 razy)
jirike
Gość
« Odpowiedz #45 : Październik 27, 2013, 10:19:35 pm »

Jirike Ty si proti socialnemu systemu...ty by si najradsej urobil z Nemecka ameriku ze..cize ziadny socialny system...ja nevravim,ze sa ma safarit ako v grecku...ale nemecky socialny system funguje aj ten rakusky...vadi ti to?

Ne. Nevadi  Mrugnięcie Psal sem Ti několikrát že me to nezajima

Tohle je tema o ČR a volbach...
Diddi
Gość
« Odpowiedz #46 : Październik 27, 2013, 10:36:25 pm »

Jirike Ty si proti socialnemu systemu...ty by si najradsej urobil z Nemecka ameriku ze..cize ziadny socialny system...ja nevravim,ze sa ma safarit ako v grecku...ale nemecky socialny system funguje aj ten rakusky...vadi ti to?

Tak nejdriv tady pises o peknem 3 miste komunistu, pak zase o fungujicim socialnim systemu v Nemecku. Ty si snad nakonec dokonce myslis, ze je to v Nemecku zasluha komunistu?
A proc  se tedy Linke propadli o vice jak 3 %  narozdil od narustu o vice jak 7% Union? Kdyz zrejme podle tebe maji takove zasluhy?

Mas pro to nejake vysvetleni?

http://www.die-linke.de/wahlen/wahlprogramm2013/wahlprogramm2013/

http://www.spiegel.de/politik/deutschland/bundestagswahl-2013-wahlergebnis-grafik-bundestag-wahlkreis-a-923496.html
hary01

« Odpowiedz #47 : Październik 28, 2013, 07:42:49 am »

Lavicove stranky su akasi brzda pravice ktora keby mohla robi reformy a skrta aj tam kde sa uz skrtat neda...Grecko mohlo mat kludne dodnes socialny system...len to prehnalo stym...socialny system v state nieje na skodu...pozri sa ako dopadna vychodna europa...kde je uplne politikom jedno ci ludia maju dat do ust ci nie....a starsi ludia po 50r su tam odpisani...zial...a nikoho to netrapi....Jirike neviem preco volici v Nemecku naletia stranam ako CSU...atd.,..
jirike
Gość
« Odpowiedz #48 : Październik 28, 2013, 07:14:50 pm »

Lavicove stranky su akasi brzda pravice ktora keby mohla robi reformy a skrta aj tam kde sa uz skrtat neda...Grecko mohlo mat kludne dodnes socialny system...len to prehnalo stym...socialny system v state nieje na skodu...pozri sa ako dopadna vychodna europa...kde je uplne politikom jedno ci ludia maju dat do ust ci nie....a starsi ludia po 50r su tam odpisani...zial...a nikoho to netrapi....Jirike neviem preco volici v Nemecku naletia stranam ako CSU...atd.,..

Hary neumis cist ? 4x sem Ti napsal ze me to nezajima.
Reaguješ ne příspěvky někoho jineho a porad pises JirikE.
Podivej se prosim Te komu odpovidas, je to tak slozite ??
Diddi
Gość
« Odpowiedz #49 : Październik 28, 2013, 09:22:25 pm »

Podivej se prosim Te komu odpovidas, je to tak slozite ??

Jirko, jsem presvedcena, ze je. Duży uśmiech Mrugnięcie
Strony: 1 2 3 [4]   Do góry

Skocz do:  

Działa na MySQL Działa na PHP Powered by SMF 1.1.20 | SMF © 2006-2009, Simple Machines Prawidłowy XHTML 1.0! Prawidłowy CSS!

Regulamin | Kontakt | © Autostop.pl 2009-2024

Zahnarzt München |

Stránka byla vygenerována za 0.01133 sek. Na databázi bylo odesláno 11 dotazů