czskpldeen
Witaj
Użytkownik: Hasło:
Zapamiętaj:
Rejestracja! | Hasło?
 
Strony: [1]   Do dołu
 
Autor Wątek: Zkušenosti z pohostinství..  (Przeczytany 46478 razy)
reemark



Karma: 0
Wiadomości: 2


« : Październik 03, 2011, 11:18:07 am »

Ahoj, zajímali by mě Vaše zkušenosti z hotelů, restaurací, barů, imbissů či podobných provozoven na všech pracovních pozicích.
Zapisane
Holubicqa



Karma: 0
Wiadomości: 3


« Odpowiedz #1 : Październik 25, 2011, 03:58:47 pm »

ahoj Uśmiech Pracuju v hotelu, výpomoc v kuchyni..
A musím se fakt smát Duży uśmiech Čtyřhvězdičkový hotel, kde v kuchyni nemají lidi.. A to jídlo popravdě taky nic extra, já nevím, ale čekala bych něco inovativnějšího než rozmrazit polívku v mikrovlnce..
Lidi jsou tu různí, ale popravdě.. že by z toho koukalo nějaké kamarádství, to nejspíš nehrozí.. Kuchaři většinou akorát mlátěj věcma, kopají do skříní a připalujou polívky... Chichot
Zapisane
hary01



Karma: -121
Wiadomości: 2857


« Odpowiedz #2 : Październik 27, 2011, 04:35:47 pm »

Ja som bol vcera na veceri v cafe Imperial v Prahe kde tomu sefuje Pohlreich...jedlo servis vsetko super proste mozem povedat,ze tak dobre som sa ani v Mnichove nikde nenajedol...restauracia pri opere Spatenhaus sa moze porovnat v kvalite jedla k Imperialu,ale tam je to podstatne drahsie.
Zapisane
reemark



Karma: 0
Wiadomości: 2


« Odpowiedz #3 : Październik 31, 2011, 06:55:52 pm »

Pracoval jsem v malé restauraci v Dusseldorfu. Kuchaři dostávali 8,50 eur na hodinu + jídlo, obsluha 7,- eur + tips, netto. Mám nabídku do Mnichova, snad to tam bude lepší... Niezdecydowany
Zapisane
kleena



Karma: 81
Wiadomości: 1795



« Odpowiedz #4 : Listopad 01, 2011, 12:28:40 pm »

Ja som bol vcera na veceri v cafe Imperial v Prahe kde tomu sefuje Pohlreich...jedlo servis vsetko super proste mozem povedat,ze tak dobre som sa ani v Mnichove nikde nenajedol...restauracia pri opere Spatenhaus sa moze porovnat v kvalite jedla k Imperialu,ale tam je to podstatne drahsie.
Pohlreich? Ten, co si pozval na jednani televnizni stab, na miste je naonec odmitl a nechal zaplatit utratu? Uroven riam necemu jinemu Uśmiech

Poud chces dobrou a inovaticni uchyni, musis byt pripraven zaplatit. Za prumerne ceny dostanes prumernou gastronomii. Jsou i male restaurace o jednom Kuchari a jedne servirce, ktere opravdu maji nejake gastronomicke ambice, male a chutove velmi zajimave porce a kazdy den novy listek. Ale ty vetsinou nesidli v Kaufingerstrasse.

Jinak si myslim, ze puvodni tazatel se o gastronomii zajimal spis z pohledu potencialniho zamestnance...
Zapisane

A opice mínusují a mínusují...
i.Shag
Thomaso.cz



Karma: 0
Wiadomości: 1


« Odpowiedz #5 : Listopad 09, 2011, 08:14:02 am »

 Duży uśmiech
« Ostatnia zmiana: Listopad 09, 2011, 08:15:14 am wysłane przez Thomaso.cz » Zapisane
dorotkaforyou
Gość
« Odpowiedz #6 : Grudzień 03, 2011, 07:25:18 pm »

strašné, jen využívají tzv. práce na zkoušku, pak nezaplatí. Při nástupu nejsou ochotni sdělit co všechno budou požadovat, např. kolik pracovník odpracuje hodin atd.
Zapisane
kleena



Karma: 81
Wiadomości: 1795



« Odpowiedz #7 : Grudzień 04, 2011, 12:33:21 pm »

Prace na zkousku je neplacena, s tim do toho jdes. A kdyz ti nereknou, co po tobe budou chtit, uz to te muze varovat. Pokud te zacnou drit, proste odejdi a je to
Zapisane

A opice mínusují a mínusují...
i.Shag
dorotkaforyou
Gość
« Odpowiedz #8 : Grudzień 07, 2011, 11:16:18 am »

díky za odpověď. Takže týden pracovat a zadarmo se mi zdá docela síla.
Zapisane
Strony: [1]   Do góry
 
 
Skocz do:  

Działa na MySQL Działa na PHP Powered by SMF 1.1.20 | SMF © 2006-2009, Simple Machines Prawidłowy XHTML 1.0! Prawidłowy CSS!

Regulamin | Kontakt | © Autostop.pl 2009-2024

Zahnarzt München |


Stránka byla vygenerována za 0.0054 sek. Na databázi bylo odesláno 11 dotazů