czskpldeen
Witaj
Użytkownik: Hasło:
Zapamiętaj:
Rejestracja! | Hasło?

Strony: [1]   Do dołu

Autor Wątek: Squash spoluhráč/ka  (Przeczytany 38663 razy)
Dellfi

« : Wrzesień 08, 2011, 08:35:56 pm »

Hledám středně dobrého spoluhráče, který "umí" hrát s babou, a nebo šikovou spoluhráčku, která si ráda dá do těla, ale při tom nemusí být žádná přebornice, jako já. Ale ne začátečník. Tak 1krát týdnně. Zatím nevím kde, záleží na domluvě. Zuzka
David
Zakladatel

*

:)

« Odpowiedz #1 : Wrzesień 08, 2011, 08:55:07 pm »

Někdy bych zahrál, vybavení mám. A co takhle speedminton? Uśmiech
Lukinho

« Odpowiedz #2 : Wrzesień 09, 2011, 11:54:28 am »

Ahoj,

svýho času jsem hrál squash dost, ale delší dobu jsem se k němu nedostal, proto bych rád zase začal chodit.
Moc jsem se tím nezabýval, ale našel jsem pár více i méně dostupných squash center:
www.sports4you.eu - Sendling
www.parkclubnymphenburg.de - Neuhausen
www.squash-house-perlach.de - na S-Bahn, sice dál, ale asi o něco příznivější ceny, v sobotu maji vtipnou nabidku Squashen bis zum Umfallen - 8 Eur za 3 hodiny na osobu ;-)

Lukáš
Dellfi

« Odpowiedz #3 : Wrzesień 10, 2011, 07:16:53 pm »

Jééé tak super, že se našli dobrovolníci  Z politowaniem

Davide, ráda zajdu, máš nějaké oblíbené místo? Speedminton jsem nikdy nehrála, ale když jsem zjistila, o co se jedná, tak si nejsem jistá, jestli by mě to vůbec bavilo. Ale squash 100 % jo.

Lukáši, bezva. Nejlépe bych se asi dostala na Sendling mit U-Bahn, pak asi na Perlach, ale spoj bych musela ještě vykoumat a nejdál by to bylo do Neuhausen s tramvají. Jak je to u tebe? Bohužel nemám ještě pálku s míčkem, dorazí mi za 14 dní, tak až pak bychom se mohli domluvit.
David
Zakladatel

*

:)

« Odpowiedz #4 : Wrzesień 10, 2011, 07:40:57 pm »

Já ten speedminton hraju normálně se squashovýma pálkama, když se to umí, tak je to docela rychlovka téměř jako u squashe.

Dá se hrát dobře v Olympiaparku nebo i ve Westparku. Mám dvě rakety i míčky.

Dobré to je i s osvětlením míčků na večer, takže se to dá hrát kdykoliv, něco jako blackminton.

« Ostatnia zmiana: Wrzesień 10, 2011, 07:52:33 pm wysłane przez David » Zapisane
Strony: [1]   Do góry

Skocz do:  

Działa na MySQL Działa na PHP Powered by SMF 1.1.20 | SMF © 2006-2009, Simple Machines Prawidłowy XHTML 1.0! Prawidłowy CSS!

Regulamin | Kontakt | © Autostop.pl 2009-2024

Zahnarzt München |

Stránka byla vygenerována za 0.00832 sek. Na databázi bylo odesláno 11 dotazů