czskpldeen
Witaj
Użytkownik: Hasło:
Zapamiętaj:
Rejestracja! | Hasło?

Strony: [1]   Do dołu

Autor Wątek: skolka v Mnichove  (Przeczytany 24312 razy)
lenkmack

« : Listopad 26, 2009, 01:26:39 pm »

Ahoj,
v lednu-unoru bychom se meli stehovat do Mnichova. Mame 3,5 letou a 2 letou dceru.. Mam na Vas hned dve otazky/prosby Uśmiech

Hledala jsem trosku na webu ohledne skolek.. chapu to dobre, ze v Nemecku jsou tzv. statni skolky, kde je dlouha cekaci doba a pak take soukrome ? Plati se i v nemeckych skolkach ? Budu muset dat holky aspon na pul den dvakrat tydne do skolicky, aby se ucily jazyk a nebyly tak izolovane.. ale netusim, jak to vlastne je.. DEKUJI

Manzel bude hledat pro nas vhodne bydleni.. neporadite mi, jaka cast Mnichova je fajn pro deti ? Napr. ze je blizko nejaky les, neco, kde se da jezdit s detmi na kole... prosim o vase vlastni zkusenosti !

Moc Vam dekuji za jakekoliv odpovedi ! Mrugnięcie
katavka

« Odpowiedz #1 : Listopad 26, 2009, 07:45:45 pm »

Ahoj úplně stejné otázky jsme posílali loni  Uśmiech
Mnichov je pro děti celý super. Hodně zelený, spoustu spielplatzů apod.
Dle mého je dobré hledat bydlení blízko práce manžela, aby nestrávil moc dlouho na cestách. My jsme na východě Mnichova a jsem spokojená.
K dětem: naše děti začaly navštěvovat Tagesmutter-paní co hlídá max.5 dětí, naučily se tam základy němčiny, starší přešel do školky a nemá tam problém.
Hodně školek je také církevních.
Napiš mi klidně na mejl, můžu napsat víc.
K.
Strony: [1]   Do góry

Skocz do:  

Działa na MySQL Działa na PHP Powered by SMF 1.1.20 | SMF © 2006-2009, Simple Machines Prawidłowy XHTML 1.0! Prawidłowy CSS!

Regulamin | Kontakt | © Autostop.pl 2009-2024

Zahnarzt München |

Stránka byla vygenerována za 0.02727 sek. Na databázi bylo odesláno 11 dotazů